TAPAHTUMAT

 

TORSTAI 14.3.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään klo 18.00 alkaen Kulma Cafessa, os. Mikonkatu 13. Esillä ovat normaaliin tapaan sääntömääräiset asiat. Kokouksen jälkeen yhdistyksemme tuoreehko jäsen, fil.maist., eläkkeellä oleva historianopettaja Erkki Yli-Jokipii esitelmöi aiheesta ”Mikko Luopajärven kehitys poliitikoksi - jalasjärveläinen kansanedustaja ja ministeri 1910- ja 1920-luvulla.” Esitelmän kesto on 30 minuuttia. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

 

 

Huhtikuuksi hallitus on kaavailemassa vierailua teollisuusneuvos Timo Prihtin perikunnan omistamalle Säterin kartanolle Kellahdelle. Toukokuuksi ollaan niin ikään alustavasti kaavailemassa vierailua Porin kaupunginkirjastolla, jossa kirjaston työntekijöiden olisi määrä valistaa meitä tekoälystä.

Kesällä olisi tarkoitus mennä Teuvalle katsomaan Muumipeikon luojasta Tove Janssonista tehtyä Tove-oopperaa, joka esitetään paikallisessa kirkossa. Oopperan ydin on se, että Teuvan kirkon alttaritaulu on ainut hänen maalaamansa alttaritaulu ja ooppera kertoo sen työvaiheista. Yhdistys on varaamassa 25 lippua sunnuntain 4. elokuuta näytökseen.

Tiedot tulevasta ohjelmastamme julkistetaan jäsenistölle kevään aikana.