TAPAHTUMAT

 

TORSTAI 21.4.

Aito Säästöpankilla (os. Pohjoiskauppatori 1, 28100 Pori) on klo 18.00 alkaen tilaisuus, jossa pankin edustajat luennoivat edunvalvontavaltuutuksista sekä perintö- ja testamenttiasioista. Sijoituspuolelta on myös tulossa henkilö mukaan kertomaan esimerkiksi säästövakuutuksesta, joka on myös yksi perintösuunnittelun keino. Tilaisuuden aikana yhdistyksen jäsenillä on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Mukaan pääsee max 25 nopeimmin ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset ma 10.4. klo 12.00 mennessä Liisa Suilalle, p. 040-537 1233, e-mail liisasuila@luukku.com.            

 

TORSTAI 19.5.

Vierailu Porin teatterilla järjestetään klo 16.30 alkaen. Maksimimäärä 30 henkeä, jotka sitten jaetaan kahdeksi ryhmäksi tutustumaan teatterin tiloihin. Paikan päällä meitä isännöi Porin teatterin toimitusjohtaja Anttivesa Knuuttila, joka itsekin on Porin seudun eteläpohjalaisten jäsen. Tule tutustumaan joitain vuosia sitten peruskorjatun teatterin tiloihin ja kuulemaan tietoja tulevista näytännöistä. Ilmoittautumiset ma 16.5 klo 12.00 mennessä mennessä yhdistyksen sihteerille Kari Ahtaanluomalle, p. 050 2302, e-mail kari.ahtaanluoma@gmail.com.

 

LAUANTAI 11.6.

Retki Ilmajoen Musiikkijuhlilla katsomaan Lapuan liikkeestä kertovaa oopperaa Hiljaiset perivät maan. Lähtö Porin matkakeskuksen laiturista klo 8.30, kierretään myös vanhan linja-autoaseman kautta. Itse ooppera alkaa klo 13.00. Meno- ja paluumatkalla pysähdymme tauolla Jalasjärven Juustoportilla. Ruokailu on omakustanteinen. Kyseessä on viime kesältä koronan takia peruuntunut retki, jonne liput on jo varattu ja maksettu. Lisätiedot: yhdistyksen hallituksen jäsen Eija Mattila, p. 045 133 6916 tai eijaland@gmail.com.

 

Yhdistyksen ohjelman toteutuminen riippuu koronatilanteen kehittymisestä. Vaikka liikkumisrajoitukset on tällä erää poistettu, on maskit hyvä pitää mukana ja huolehtia muun muassa käsihygieniasta.Yhdistys tiedottaa asioista muun muassa jäsenkirjeissään ja nettisivuillaan osoitteessa www.porinetelapohjalaiset.fi.